Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm 2. Fragmanı

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ KONU
Ozan ve Esra yeniden bir aradadır. Onları öpüşürken gören Çağla; Ozan’ı, Esra’ya bırakmamaya karar verir. Ozan için savaşacaktır. Çınar ve Ozan’ın arasındaki gerilim ise devam eder. Esra Çınar’ın duygularını bilmediği için bu gerilime anlam veremez.
Ozan da Esra da birbirlerine sırılsıklam aşık olduklarını saklamazlar. Esra’nın bu kadar badireden sonra Ozan’ı tekrar kaybetme korkusu olsa da Ozan, Esra’yı bundan sonra her şeyin çok güzel olacağına inandırır ancak gelişen olaylar onları büyük bir yol ayrımına getirecektir.
Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.
OYUNCULAR: Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz
AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ FRAGMANI HAKKINDA EN ÇOK BEĞENİLEN YORUMLARŞimdiden başlamış peşinden koşmaya Esra’nın. Sürün öyle Ozan Bey!
Esra’nın güçlü olması Ozan’nın Esra’nın peşinden koşması mükemmel
Ozan önce çağlayla eğlenip Esra’yı üzüyor sonra Esra ondan uzaklaşmaya çalışınca da sümük gibi yapışıyor çok ilginç
Burcu Özberk İlhan Şen İki Bölüm Dökütürdü El Emeğine Sağlık 👏👏
Ozan bu kadar köşeli bir jetonla nasıl CEO oldu hayretler icerisindeyim
Ozan evlenmeden önce Esra’nın peşinden bu kadar koşmuyordu.Evliyken koşması da saçma bi durum ama umarım yinede mutlu olan taraf ikisi olur.Ne kadar işler çığırından çıksada düzelir bi gün, Ozan’ın evlilik teklif etmesi en büyük hatasıydı ikiside böyle birbirlerine aşıkken
Ozan ile Esranın aşkı asıl şimdi başlıyor, hem tutkuyla seviyorlar hemde birbirlerini iterek. Bence ileri Bölümlerde güçlü bir Esra izleyeceğiz ve onun peşinden koşan ondan vazgeçmeyen bir Ozan, bi yandan komik sahneler bi yandan romantik bi yandandan ful aksiyon ama bol bol Eszan sahneleri umarım, çünkü Cağla ile Cınarı İzlemekten bunaldım.
“Beni bekleyeceksin bunu da biliyorum.” Askere gitmedin sen Ozan, Esra’nın bebeğini kaybettiğini öğrenmene rağmen gittin başka bi kadınla evlendin.
Senelerce eski karısını kötülemiş herkese yıllar sonra görünce söylemediği yapmadığı kalmamış 3 gün sonra kıza yeniden sözler vermis ama aynı günün sabahı gidip başkasına evlenme teklifi etmiş 2 hafta sonrada evlenmiş bir adam şimdi eski karısının peşinden koşuyor kıskanıyor felan aşk mı bu Allah aşkına? Esranin sevinmesi mi lazım aaaa Ozan evlendi ama hala benim peşimden geliyo diyip mutlu mu olması lazim. Bıktık artık bu analarının şahlandırıp herseyi yapabileceğini, herseyi elde edeceğini zanneden erkeklerden bunlarda zaten bir sürü var bari televizyonda görmeyelim. Biraz da ailesinin kıymetlisi, iş kadını, ayaklarının üstünde dimdik duran, kendini bir erkek için heba etmeyen yapılan hatalara göz yummayan kadınlar görmek istiyoruz. Evet aşk güzel ama bu şekilde değil verdiğiniz mesaj ne erkek ne yaparsa affedilir ve aşk kazanır mı? Bir mesaj vermek istiyorsanız illa kadınların kazandığı, 2 kadının bir erkek için ölüp bitmediği, güçlü sağlam adımlarla ilerlemiş aşık bile olsa kendini ezdirmeyen kadın mesajı verin.
Ozanın önce terk edip daha sonra terk eden Esraymış gibi geri döndürmeye çalışıp Esranın peşinden koşması ve Esranın ağzının payını vermesi Ozanın ise yollarında paspas olması…Senarist bizim dilimizden konuşmaya başladı . Oda bizim gibi bir kadının duygularıyla oynamak ne demekmiş göstermek istiyor .Böyle devam.
Güçlü kadınlar lazım artık dizi sektörüne Aferin Esra, Ozan bunların hepsini hak ediyor
Ben sana hiç aşık olmadım diyen Esra bile sevdikten sonra 1 bölüm yıkılmış ve depresyona girmiş Esra yaptınız.Burda Ozan ne yıkılmış ne depresyona girmiş pişkin pişkin ne yardan ne serden havasi var.Bebek meselesini de unutmus bir hava ayrıca.
Esra ya her geçen gün hayran oluyorum olması gereken kadın karakter güçlü azimli son bölümde çağlaya da ozan a da gerekenleri ne güzel söyledi
Esra bebeği anlatırken Ozan “bana soylebilirdin”dedi.Esrada” olmazdı” dedi.Esra orada ipleri koparacak bir açıklama yaptı ki Ozan nikaha geri döndü.
Esra aslında Çınar’ı bekliyordu çünkü ilk kafasını çevirince gülümsedi ama Ozan’ı görünce çok şaşırdı.
Ozan gercekten mesleginin hakkini veriyor. Adamin beyni bilgisayar formati gibi, 3 bolumde bir akli basina geliyor jfkshsjkhskhs
Esra guçlu ol ve Ozana her şeyi ödet.Her şey Ozanin istediyi gibi gitsin diye bi şey yok.Ozan senin patronun deil.Guçlu bir kadin oldugunu her keze göster Esra.
Sanırım, Çağlanın ne mal olduğunu ilk nişanlısı anlamış ve onu düğün günü terk etmiş. Aynı şeyi tekrar yaşarsa yıkılır diye evlendi Ozan bey. Şimdi bunu nerden çıkardın diyen olacaktır. 1 Çağla iticisi antidepresan kullanıyor. 2 Ozan ortadan kaybolunca Çınar yanına geldiğinde yine aynı şey olacak yine rezil olacam dedi . Bende kafamda bunları kurdum😂😂😂😂😂.not: hiçbir şey Ozanı haklı çıkarmaz ona uyuz oldum bi kere 😂😂😂
Senaryo ve klişe diziler gereği her hatasına rağmen affedilen erkekler bu dizide de olmamalı.. Çınar kadar güzel kalpli bir karakter heba olmasın
Ozanın uçakta esranın yanına otururken bir psikopatlık yapmış surat ifadesini tek ben mi fark ediyorum. Çınarı kaçırdı bence
Kendini ezdirmeyen güçlü, aşagilanmasina izin vermeyen kadın dizi karakterleri çok az . Esra iyi yapıyor lütfen kadın dizi karakterlerini gurursuz , ağlak yapmayın.
Ozanın süründüğünü gördükten sonra tüm Türkiye: GENÇLEŞTİM RESMEN, BU KADAR MI FARKEDER!
Sonunda Esra ya farklı tarzda kıyafetler giydirmisler bikmistik aynı tarz mini elbiselerden pantolon çok yakışmış bu arada
Umarım Ozan evli bi adam olmasına rağmen böyle davranmıyordur eğer evlenmişse şu hareketlerinin hiçbir anlamı yok bölüm yayınlanmadan vazgeçin eğer evlendirdiyseniz 😒
Tüm bunlar ozan’in (anlaşmalı bile olsa) ‘evli’ olduğu gerçeğini değiştirmiyor. En çok da buna üzülüyorum 🙁 ilerde çağla ozandan boşanmamak için her şeyi yapar.
İnşallah esra ve ozan barışmazlar. Çınarla beraber olurlar. Ozanın bebeklerini kaybetmelerine rağmen Çağlayla evlenmesini hazmedemiyorum. Ve de şu an dönme sebebini anlayamıyorum. Bu arada ozanın tüm iğrençliğine rağmen esrayla beraber olmalarını isteyen hayranlarına sesleniyorum. İnşallah gerçek hayatınızda böyle ilişkiler yaşamazsınız.
Ben bile bebek olayını ozanın bu kadar kolay atlatmasını kaldıramıyorum ya. Esra eğer hemen affederse çok aptalca olur zaten şu evlilik olayından sonra Esra ve Çınar’ın olmasını istiyorum çünkü Ozan güzel olan hiçbir şeyi haketmiyo. Doğduğun ev kaderindir gibi ilerler umarım. Böyle her olaya parlayıp kafasına göre hareket eden bir Ozan yerine ilk bölümlerdeki gibi Esra’ya güvenen Çınar’ı tercih ederim.
AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ FOX TV OYNATMA LİSTESİOzanın esranın sahibi gibi davranması iğrenç ve esranın yazın başlayan dizilerdeki nadir güçlü kadınlardan olması beni aşık ediyor diziye.Yoksa ozanın gıcıklığından izlenmez zaten.Muhtemelen evlisin ozan ve başka bi kadının peşinden koşuyosun bari o kadını da seviyo olsan hani anca elinden gidince anlıyosun.Çağlayla evlenme kararını veren sendin esra seninle olmayı ne kadar istese de pislik olan sendin.Bebek olayını öğrenmene rağmen gidip nikah masasına oturan da yine sensin.Senin ne esra hakkında tek kelime etmeye ne de onu mutlu eden erkekle vakit geçirmesine engel olmaya hakkın var.Aşırı takıntılı ve esraya aşırı kötü davranmış sevmediğim bi karakter olsa da sen çağlayı bile hak etmiyosun.Umarım klişeleri biraz olsun aşarak esranın çınarla mutlu olmasına izin verirsiniz..
Bir sonraki videoya atlamak için videonun oynatma çubuğunu en sona kaydırın veya videonun altındaki ▶ simgesine tıklayın
Bir sonraki videoya atlamak için videonun oynatma çubuğunu en sona kaydırın veya videonun altındaki ▶ simgesine tıklayın













