Yanıtla: İsviçre’de Yaşam

#193389
ajansmedialine
Anahtar yönetici

    İsviçre’de ÇALIŞMAK- Yurtdışına Taşınmak Avrupa’ya Yerleşmek – Cenevre’deyiz!

    Avrupa’da Okumak, Yurtdışında Çalışmak, İsviçre veya Fransa’da Hayat Nasıl Merak Edenler İçin Keyifli Bir Video Hazırladık. İşte Artı ve Eksi Yönleriyle Yurtdışında Yaşamak!…
    .
    Video hakkında biraz bilgi vermeden önce sevgili lise ve dans arkadaşım Alım’a beni Cenevre’de misafir ettikleri ve bu söyleşiyi kabul edip, sorularımı cevaplayarak Yurtdışında yaşamayı düşünenler için çok değerli olacağına inandığım bu bilgileri paylaştığı için çok teşekkür ediyorum: 🙂 Ayrıca bir özel teşekkür de Alım’ın eşi Gael’e gelsin! Güneşli ama soğuk bir Cenevre gününde dakikalarca çekim yapmama yardımcı oldu. Kamera arkasındaki Gael’e de buradan kocaman teşekkür ve selamlarımı gönderiyorum.
    .
    Gelelim videomuzun içeriğine. Alım, Fransa, Belçika ve son olarak İsviçre’de okumuş, yaşamış ve çalışmış, yaklaşık 10 yıldır yurtdışında bulunan bir arkadaşım. Hazır yakalamışken, 15 dakikalık hızlı bir soru cevap videosu yapalım istedim. Bu yolda ilerlemeyi, Avrupa’da yüksek lisans yapmayı düşünen genç arkadaşlarımıza, ya da daha ileriki yaşlarda çalışmak için yurtdışına taşınmayı düşünenlere hızlı bir bakış açısı katacağına inanıyorum.
    .
    Tabi ki Yurtdışında Hayat üzerine çok daha detaylı uzun sohbetler yapabiliriz ama bu özellikle Fransa ve İsviçre için hızlı bir özet, bize de bir anı olsun istedim. Umuyorum bu ülkelerde master veya doktora yapmayı ya da çalışmayı düşünenlere ufak bir fikir vermiş oluruz. Turist veya gezgin olarak ülkeleri ziyaret etmekle yaşamak çok farklı şeyler… Ben de ilginç bilgiler öğrendim bu sohbet sayesinde. Herkese keyifli seyirler! 🙂
    .
    Hafta sonu yasaklarında biz de şuan evdeyiz. Bu süreyi Korona öncesi yaptığımız son yurtdışı gezisinden bazı videoları sizlerle paylaşarak değerlendirmek istedim. Hem biraz Cenevre havası alıp seyahat özgürlüğümüz olan günleri biraz analım hem de beraber hem de keyifli bir sohbet yapalım. İşte yeni videomuz: Fransa’da YAŞAMAK İsviçre’de ÇALIŞMAK- Yurtdışına Taşınmak Avrupa’ya Yerleşmek – Cenevre’deyiz!