Yanıtla: Kuru fasulye tarifi – En güzel kuru fasulye tarifleri


#193153
ajansmedialine
Anahtar yönetici

Kemikli Kuru Fasulye Tarifi / O KADAR LEZZETLİ OLDU Kİ BİR TABAK YETMEYECEK/ Yemek Tarifleri

Herkese Merhaba bugün sizlerle türk mutfağı yemeklerinin en güzide eseri olan kemikli kuru fasulye tarifini yapacağız. Hem de güveçte yaparak lezzetine lezzet katacağız.. Evet herkesin de bildiği gibi güveçte yapılan yemekler her zaman daha lezzetli olur, biz de güveçte kuru fasulye yaparak lezzeti en üst seviyeye taşıdık. Oldukça çok sevdiğimiz bir yemek tarifi olan kuru fasulye yapımında merak edilen kuru fasulye püf noktalarını da yemek tarifimizde bulabilirsiniz. Kuru fasulye hangi etle yapılır, kuru fasulye kaç dakikada pişer ve kuru fasulye kaç saat ıslatılmalıdır gibi birçok ayrıntıya da tarifimizde ulaşabilirsiniz. Eminim bu Kemikli kuru fasulye tarifimiz ile yaptığınızda yiyenler asla bir tabak ile yetinmeyecek ikinci tabağı kesinlikle isteyecekler. Şimdi dilerseniz buyurun bu nefiz güveçte kemikli etli kuru fasulye tarifimize geçelim. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun.

Su bardağı ölçüm 200ml

Lokanta usulü Kemikli Kuru Fasulye için Malzemeler
3 su bardağı Şeker Kuru fasulye,
1 adet küp doğranmış kuru soğan,
300-350 gr kadar kuzu kaburga,
Tuz,
1 çay kaşığı pul biber,
1 yemek kaşığı tereyağı,
1 yemek kaşığı biber salçası,
1,5 yemek kaşığı domates salçası,
Az miktar sıvı yağ,

Water glass measuring 200ml

Ingredients for the Famous Turkish Food, Kuru Fasulye Recipe
3 cups of sugar, dried beans,
1 cubed onion,
300-350 g of lamb ribs,
Salt,
1 teaspoon of chili pepper,
1 tablespoon of butter,
1 tablespoon of pepper paste,
1.5 tablespoons tomato paste,
A small amount of oil,


Forumlarda Son Konular

Tüm ForumlarKayıt olGiriş yap